Valmista ise maitsvad ürdisoolad!

Tiina Tammet
Sega kokku oma lemmik-ürdisool ja kasuta seda läbi aasta! | Shutterstock

Sega kokku oma lemmik-ürdisool ja kasuta seda läbi aasta!

Kui sa seda siiani veel teinud ei ole, siis nüüd on viimane aeg korjata õuest suvelõpuürte. Kuivata need krõpskuivaks ning uhmerda koos jämeda soolaga peeneks. Pane segu kaanega purki – saad hõrgu maitselisandi supile, pastale, kalale või mõnele teisele toidule, vastavalt sellele, mis maitsetaimed soolale kaaslaseks saavad.
Omapärase koosluse saad piparrohu, iisopi ja punega; väga tugev kana-maitseaine tuleb tilli ja leeskputkega.
Kasuta kvaliteetset mere- või roosakristallilist mägede soola. Valmis segu säilita kuivas ja hämaras.

Sarnased artiklid