Tortiljarullid tuunikala ja kikerhernestega

Pille Petersoo
Juta Kübarsepp

Mõnus vahepala einekarpi. 

8 nisutortiljat
400 g purk konservitud kikerherneid
200 g tuunikalakonservi (veega)
150 g paksemat hapukoort (nt Saare 30% Smetana)
2–3 tl mahedamat karripulbrit
hakitud peterselli
soola

 

Loputa kikerherned ja nõruta; nõruta tuunikalakonserv.

Suru kikerherned kahvliga katki, sega need tuunikala ja hapukoorega ning maitsesta soola ja rohke karripulbriga. Soovi korral lisa hakitud peterselli.

Määri segu tortiljadele ja keera rulli.

Serveeri kohe või kata tortiljarullid kinni ja pane paariks tunniks külmkappi maitsestuma. Tortiljarullid võid kuni 24 tundi varem valmis teha. Serveerimiseks lõika rullid pooleks.

Sarnased artiklid