Tikker: põhjamaine väekas mari
Pille Enden
Jaan Heinmaa

Tikker ehk karusmari on suurepärane mari igasuguste kookide, magustoitude ja mooside, aga ka tšatnide valmistamiseks ning neid võib talveks marinaadigi panna. Tikker väärib väeka marja nimetust igati, sest on tõeline vitamiinipomm. Tikris sisalduv C-vitamiin säilib väga hästi ka hoidistes.

Tikrikook vanillikreemi ja purukattega

12 tk

Valmistusaeg 20 minutit + 45–50 minutit

See veidi hapukas ja mitte liiga magus tikrikook koosneb pehmest koogipõhjast ning värskete karusmarjade ja vanillikreemiga täidisest, mis on viimistletud krõbeda puruga.

Põhi:

3 dl nisujahu

2,5 tl küpsetuspulbrit

100 g pehmet võid

2.

Edasi lugemiseks

Esimene kuu 0.99€, edaspidi 2.99€ kuus

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid