Porru-sibulapirukas

kodus.ee
Porru-sibulapirukas. | Shutterstock

Kiirelt valmiv ilma põhjata pirukas, mis sobib prae lisandiks või iseseisva toiduna õhtusöögiks.

3 sl võid

350 g viilutatud porrulauku

350 g viilutatud sibulaid

3 dl isekerkivat jahu

1 dl õli

3 dl vett

soola ja jahvatatud musta pipart

 

Sulata või kastrulis, prae porrulauk ja sibul pehmeks. Maitsesta soola ja pipraga.

Sega jahu, rasv ja vesi ühtlaseks tainaks, mis peaks jääma pisut kleepuv. Sega tainas kastrulis olevate köögiviljade hulka. Tõsta segu madalasse rasvaga määritud kuumakindlasse vormi ja silu pealt ühtlaseks.

Küpseta 200-kraadises ahjus 30 minutit, kuni pirukas on pealt kuldpruun ja krõbe.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid