Murulaugumuffinid
Pille Petersoo
Juta Kübarsepp

Soolased ürdimuffinid on kõige maitsvamad küpsetamise päeval.

3 dl nisujahu (180 g)
1 dl kaerahelbeid
2 tl küpsetuspulbrit
1 tl sinepipulbrit
0,5 tl soola
2 dl piima
50 g sulatatud võid
1–2 tl vahtrasiirupit või vedelat mett
1 dl hakitud murulauku

 

Sega kuivained omavahel. Sega piima hulka hakitud murulauk, veidi jahtunud sulavõi ja mesi/vahtrasiirup. Kalla piimasegu kuivainesegu hulka ja sega võimalikult kiiresti kokku (st sega nii vähe, kui võimalik!)

Jaota võitatud või pabervormidega vooderdatud muffinivormidesse. Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 15 minutit.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid