Külm kirsisupp mascarpone ja vanillikreemiga

undefined
Indrek Kasesalu

Kirsiaeg veel kestab, aga võid ka sügavkülmast marju võtta. Lihtne magustoit. 

200 g külmutatud kirsse

6 dl magusat punast veini

200 g fariinsuhkrut

2 tk kaneelikoort

veidi apelsini- ja sidrunikoort

30 g maisitärklist

200 g mascarponet

vaniljesuhkrut

 

1. Pane potti vein, fariinsuhkur ja kaneelikoor. Keeda veinist alkohol välja.

2. Lisa apelsini- ja sidrunikoore pealmist kollast osa (mõned koored).

3. Kuumuta veel umbes 5 minutit, lisa kirsid ja kuumuta keemiseni.

4. Lisa külma veega segatud tärklis ja keeda supp läbi.

5. Jahuta supp korralikult.

6. Serveeri toorjuustu- ja vanillikreemi, melissilehe ja mõne kirsiga.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid