Põhi:
200 g šokolaadiküpsiseid
75 g võid
Täidis:
400 g toorjuustu
100 g suhkrut
3 muna
250 g rammusat hapukoort
200 g kõrvitsapüreed
20 g toorkakaopulbrit
Purusta šokolaadiküpsised, sega sulatatud võiga ning suru saadud segu küpsetuspaberiga vooderdatud 22 x 22 cm neljakandilise vormi põhja.
Hõõru toasoe toorjuust suhkruga kreemjaks, lisa ükshaaval munad.
Sega juurde hapukoor ning tõsta segust umbes 150 g teise nõusse, ülejäänule lisa kõrvitsapüree.
Vala kõrvitsatäidis vormi.
Sega kõrvale pandud toorjuustusegu hulka kakaopulber.
Tõsta kakaotäidis lusikatäite haaval kõrvitsatäidise peale ning tõmba mõned korrad noaga läbi mõlema täidise, et tekiks kirju muster.
Küpseta 160-kraadises ahjus umbes tund aega (täidis peaks jääma veel kergelt võdisev).
Jahuta üle öö.
Nipp: kasuta võimalikult tumekollase viljalihaga kõrvitsat, nt muskaatkõrvitsat. Kõrvitsapüree jaoks tükelda kõrvits kuubikuteks, küpseta 200-kraadises ahjus pehmeks, jahuta ja püreesta.